Over Arcus IT

Wij zijn Arcus IT. Met ruim 250 ICT-experts bedienen wij vanuit onze locaties in Zwolle, Rotterdam, Hengelo, Den Bosch, Amersfoort, Naarden, Sneek en Emmen honderden organisaties door heel Nederland. We beschikken over veel kennis van branchespecifieke applicaties en processen. Zo zijn we de vertrouwde partner van onder meer veel MKB’ers, accountantskantoren, retailketens en zorgorganisaties bij de transitie naar de Cloud en voor een efficiënte, veilige inrichting van de ICT-omgeving.

Wij zijn de schakel tussen de werkplek en alle aspecten van de ICT-omgeving. We adviseren over de inrichting van de werkplek, brengen deze vervolgens tot stand en zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit op alle applicaties en oplossingen in jouw organisatie. Vervolgens zorgen we ervoor dat de totale omgeving blijft werken en dat gebruikers snel geholpen worden bij vragen. We denken mee over strategie, security, back-up en overige zaken die ervoor zorgen dat jouw ICT-omgeving optimaal functioneert.

Arcus IT in control

250+
experts
25+
jaar ervaring
8
vestigingen

Vakgroep Zorg

Om de samenwerking met én tussen onze klanten te stimuleren, organiseren wij meerdere keren per jaar een Vakgroep Zorg bijeenkomst. Een goed bezocht event door management en senior medewerkers van diverse zorgorganisaties. Tijdens deze bijeenkomsten presenteren en bespreken we regelmatig nieuwe technologieën en wisselen we ‘best practices’ op het gebied van IT met elkaar uit.

Werken bij

Vind jouw baan bij het leukste IT-bedrijf van Nederland! Bij Arcus IT kom je terecht in een zeer dynamische werkomgeving. Met een team van bijna 200 collega’s werken we vanaf vijf locaties hard én met plezier om klanten door het hele land slimmer, beter en zorgelozer te laten werken. Kom je een keer kennismaken?

Bekijk onze vacatures >

Jouw routekaart naar de online werkplek

Je wilt bouwen aan een toekomstbestendige zorgorganisatie en ICT speelt hierin een grote rol. Er zijn alleen zoveel oplossingen, meningen, termen en voorschriften dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

En hoe weet je zeker dat jouw keuzes van vandaag je ook op de lange termijn verder helpen? Hoe zet je een stip op de horizon en werk je hier slim naartoe?

Met andere woorden: hoe ziet jouw routekaart naar een online werkplek eruit? In dit e-book geven we je diverse handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!