Iedereen zelfverzekerd en veilig aan de slag

Trainingen

De eenmalige implementatie van ICT-oplossingen is niet voldoende. Het is zaak om gebruikers regelmatig te trainen en te inspireren zodat zij niet alleen nu, maar ook in de toekomst moeiteloos hun weg weten te vinden in de werkplek en dit op veilige wijze doen.

Daarom hebben wij diverse trainingen en programma’s ontwikkeld om gebruikers te ondersteunen.

Zo zorgen we ervoor dat jouw investering in de werkplek en security daadwerkelijk op langere termijn resultaat oplevert.

  • Trainen van werkplekvaardigheden
  • Bewustwording rondom security
  • Verhoogde productiviteit en veiligheid
  • 8% productiviteitsverhoging
  • 1 centraal security-programma
In drie stappen een passende ICT-strategie voor jouw zorginstelling

Productivity

Kennis van de online werkplek is van groot belang bij de mate van productiviteit in de organisatie. Een hoger kennisniveau zorgt voor minder frustratie onder medewerkers en betere zorgverlening. Ook worden er direct minder vragen gesteld aan de IT-dienstverlener en dat scheelt flink in de kosten.

Security Awareness

Ons security awareness-programma bestaat uit verschillende fases. We stellen eerst de phishinggevoeligheid van de organisatie vast en gaan vervolgens aan de slag met training. We zetten de trainingen om naar concrete toepassingen binnen de organisatie en controleren de voortgang regelmatig.

Kennisdeling

We organiseren regelmatig kennissessies om jou en collega’s te vertellen over nieuwe ontwikkelingen, bedreigingen en tips om hiermee om te gaan.

Hoe gaan we jouw collega's verder helpen?

Harold Veldkamp
IT-adviseur Zorg & Welzijn

Veelgestelde vragen over consultancy

De trainingen worden gegeven door onze eigen gespecialiseerde en gecertificeerde consultants.
Als er regelmatig nieuwe medewerkers starten, dan kunnen we afspreken dat we periodiek de training opnieuw geven. In het geval van security is het sowieso verstandig om de training jaarlijks terug te laten keren, waarbij nieuwe medewerkers dan direct kunnen aanhaken. Ook zijn er diverse online trainingen die de medewerker direct kan volgen bij de indiensttreding.
Vaak werken we met dagdelen. Afhankelijk van de stof bepalen we de daadwerkelijke duur van de training.
Samen bepalen we een basis voor de werkwijze van collega's en gaan we ze hierin trainen. Dit kan door middel van 'train de trainer', maar ook met behulp van bijvoorbeeld tools op de werkplek zelf.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!