Zo simpel is goed bereikbaar zijn

Cloud-telefonie

Bereikbaarheid is een belangrijk thema in de zorg. Hoe zorg je ervoor dat je goed bereikbaar bent voor patiënten of cliënten, zonder dat medewerkers overspoeld raken of dat dit ten koste gaat van wat er in de organisatie gebeurt?

Dankzij onze jarenlange ervaring met bereikbaarheid in de branche en onze mooie Cloud-telefonieoplossing zijn we in staat om jouw telefonieproces slim in te richten. Of het nu gaat om keuzemenu’s, wachtrijen, doorschakelen of rapportages: dankzij deze oplossing is het allemaal mogelijk. Daarbovenop werken we graag met slimme oplossingen die speciaal voor de zorg zijn ontwikkeld.

Hoe we het ook doen, wij nemen graag het beheer van al je telefonie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

  • Goedkoper dan analoge telefonie
  • Talloze functionaliteiten
  • Eenvoudig op- en afschalen
  • Volledige flexibiliteit
  • 20% besparen op je belkosten
  • 1 volledig geïntegreerde telefonieoplossing
Ontdek de werkwijze van Nusantara

Cloud-telefonie

Bel volledig via je internetverbinding! Met onze Cloud-telefonieoplossing kan je altijd rekenen op glasheldere audio en een flexibel abonnement. Je kan eenvoudig op- en afschalen, de belkosten vallen over het algemeen een stuk lager uit en je hoeft ook niet te investeren in een telefooncentrale.

Mobiele telefonie

Voor mobieletelefonieabonnementen maken wij gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Hiermee krijg je nog meer data, keuzevrijheid en flexibiliteit in je abonnement.

Vast-mobiel integratie (VAMO)

De integratie van mobiele telefonie in je vaste telefooncentrale gaat verder dan alleen het doorschakelen van het organisatienummer. Bepaal zelf of je mobiele of vaste nummer getoond wordt en laat collega’s zien wanneer je telefonisch onbereikbaar bent.

Cloud-telefonie is niet alleen goedkoper, het biedt ook veel meer mogelijkheden

Harold Veldkamp
IT-adviseur Zorg & Welzijn

Veelgestelde vragen over Cloud-telefonie

Ja, in veel gevallen is dat geen probleem.
Ja, dat doen we ook via onze partner KPN.
We kunnen zeker het beheer van je telefonieomgeving overnemen, maar migreren deze wel naar onze eigen Cloud-telefonieoplossing.
Ja, we koppelen dan de telefooncentrale aan Microsoft Teams zodat je uit kunt bellen en gebeld kunt worden op je Teams-licentie.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!