De beste devices en hardware voor de zorg

Devices

Het gebruik van de juiste devices is in de zorg van groot belang. Een laptop, tablet of mobiele telefoon moet gebruiksvriendelijk en veilig zijn en daarnaast ervoor zorgen dat zorgverleners goed gebruik kunnen maken van de benodigde applicaties.  Vanwege het enorme aanbod is het alleen soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij denken graag met je mee over passende, toekomstbestendige keuzes voor de hardware in jouw zorgorganisatie.

En nu mobiele apparaten steeds meer onderdeel worden van de zorgwerkplek, is ook de beveiliging hiervan belangrijk. Want wat gebeurt er als een device gestolen wordt of verloren raakt? En hoe zorg je ervoor dat iedereen de benodigde beveiligingsupdates doorvoert? Daar hebben we slimme oplossingen voor!

  • Diverse merken en devices
  • Lease of aanschaf
  • Mobile Device Management
  • 5 verschillende merken
  • 1 centrale beheertool
De vijf voordelen van MDM?

Mobile Device Management

Met MDM beheer je alle devices vanaf één platform en dat zorgt ervoor dat je meer grip op de beveiliging hebt. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van beveiligingssoftware, het beheer van veilige verbindingen of het uitvoeren van updates. Wanneer je dit centraal regelt, weet je dat de beveiliging van alle mobiele apparaten binnen jouw organisatie altijd up-to-date is.

Portables, desktops en monitoren

We hebben diverse desktops en monitoren in ons assortiment, waarmee we een prettige fysieke werkplek voor medewerkers creëren. En of het nu gaat om laptops, tablets of Surfaces: samen vinden we het beste portable device voor zorgverleners en kantoormedewerkers.

Netwerkdevices

Routers, switches, modems enzovoort: wij hebben alles in huis om een stabiele en veilige verbinding tot stand te brengen!

Welke devices ondersteunen jouw medewerkers het beste bij hun werk? Ik denk graag met je mee!

Harold Veldkamp
IT-adviseur Zorg & Welzijn

Veelgestelde vragen over devices

Ja, dat kunnen we. We moeten de apparaten eenmalig inventariseren en koppelen aan onze beheertool.
We werken hiervoor samen met een partner, op basis van het aantal maanden dat je het leasecontract wilt laten duren.
Vanwege de pandemie duren de hardwareleveringen langer dan gebruikelijk. Normaal gesproken kun je, afhankelijk van de hoeveelheid, uitgaan van 1 dag tot 2 weken.
Nee, je kunt per medewerker bekijken wat het beste past bij zijn of haar werkplek. Ons advies is wel eigenlijk altijd laptops, tenzij...

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!